Jubileum:

Jubileumfeest 50 jarig bestaan VCR

22 september 2018 was het zover onze volleybalclub bestond 50 jaar en dat hebben we gevierd!
We hebben er met z'n allen een prachtig feest van gemaakt. Helaas waren er niet heel veel oud leden maar diegene die er waren werden warm ontvangen en konden d.m.v. oude foto's terug kijken in een ver verleden op de tv schermen. De gezellig versierde zaal, bqq, DJ maar vooral het fotohokje was een enorm succes en heeft menigeen zich laten vastleggen met allerlei gekke gezichten en attributen, tevens een hele leuke herinnering mee naar huis. De feestvreugde werd extra vergroot door de band van Jim. Naast dit alles hebben we Nico, Bert en Rien de mannen van het eerste uur in het zonnetje gezet.

Het was voor ons als feestcommissie een feestje om alles te mogen voorbereiden en we kijken terug met veel plezier. Dank nog voor diegenen die ons hebben geholpen achter de schermen met spandoek, opruimen enz. We gaan voor de volgende vijf jaar en we hopen dat onze club vol leven en enthousiasme blijft en dat we vooral van het volleybal spel mogen en kunnen blijven genieten. Want dat we een prachtige club hebben, dat is zeker!!

Hartelijke groet, Marjan Gerard, Rien en Anita...........

De jubileumcommissie

Klik hier voor een indruk van het 30 jarig bestaan (1998)